Obooi Lingerie

Klantenservice   Contact

Over Obooi Lingerie

Ons verhaal

Weet je nog dat je als klein meisje in de snoepwinkel stond? Met glinsterende ogen. Starend naar al dat lekkers.

Nou…We’ve got news for you! Want kleine meisjes worden groot. En grote meiden gaan naar obooi: The candystore for women!

Obooi is namelijk dé lingeriewinkel waar een ondeugende en opwindende vrouw zoals jij alles vindt wat je hartje begeert. Dus niet alleen spannende lingerie, maar ook een ruime keuze aan beautyproducten om maar iets te noemen. Of alles voor een romantische en uitdagende avond met je partner. En natuurlijk de perfecte bikini om hoofden mee op hol te brengen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele heerlijke geurtjes en prachtige accessoires die je bij obooi vindt!

Door ons uitgebreide assortiment maken we onze naam als ‘The candystore for women’ helemaal waar. Want we weten precies wat je nodig hebt om verwend te worden. Of jezelf eens flink te verwennen natuurlijk!

De wondere wereld van obooi heeft in elk geval ook voor jou en de sexy vrouw in jou heel wat in petto! Kom dus snel een kijkje nemen. Wedden dat je ogen weer net zo gaan glinsteren zoals vroeger?!

Goede dingen doen

Soms kun je met kleine dingen al een verschil maken. Dus proberen we zoveel mogelijk van die kleine dingen te doen.

Bij obooi willen we de wereld graag een beetje beter en leuker maken. En dat niet alleen door mooie lingerie te verkopen. We doen meer. Met een strategie die eigenlijk heel simpel is. 


Want we zien onze klanten, medewerkers, leveranciers en partners als goede vrienden en behandelen ze ook op die manier. Dit betekent dat we altijd oprecht, eerlijk en met de beste bedoelingen handelen. Daarnaast controleren we hoe en waar de merken die we bij obooi verkopen, worden gemaakt. Producten die je bij ons koopt, worden dan ook gegarandeerd geproduceerd in menswaardige omstandigheden. Zodat je zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe aanwinst.