Obooi Lingerie

Klantenservice   Contact

Lingerie

Lingerie

Mooie lingerie doet wat met je. (En niet alleen met jou!) Want lingerie maakt je super sexy, vrouwelijk en verleidelijk om te zien. En dat straal je ook uit. Zelfs als je lingerie helemaal is afgedekt door je bovenkleding. Met lingerie aan voel je je gewoon sexy en zelfverzekerd. Voorwaarde is natuurlijk wel, dat je lingerie zit als gegoten. En dat je lingerie helemaal past bij je stijl en je stemming. Daarom vind je bij Obooi een heel gevarieerde lingeriecollectie: van uitdagend en sexy tot romantisch en stijlvol. Bekijk snel onze setjes en laat je verrassen door de subtiele details, sierlijke motieven en mooie materialen.

Altijd het beste Lingerie Advies!

Wij vinden het belangrijk dat je lingerie confortabel zit. Elke vrouw is anders, en zo ook ons aanbod. Daarom geven wij altijd het beste advies tegen de beste prijs. Bij onze fittingassistent kunt je terecht om te kijken of je gewenste aankoop ook daadwerkelijk gaat passen. We hebben voor vrouwen maten en omvang opgenomen en je te helpen bij de beste keuze. Mocht je lingerie niet passen, bij Obooi kun je het altijd gratis retourneren! 
 

Laat je verrassen door ons online lingerie aanbod

Obooi biedt een groot online aanbod van lingerie aan. Elke week houden wij de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van fashion bij. Daarom kun je hier altijd terrecht voor de hipste en meest sexy online lingerie.