Obooi Lingerie

Klantenservice   Contact

Blog

Jouw man ook hip kleden? Ga voor duurzaam!

Jij bent zelf dan wel altijd helemaal op en toe gekleed, maar hoe dat eigenlijk met die man van je? Komt ‘ie een beetje mee, of kan ‘ie jouw fashion level niet aan? Wij hebben hieronder wat toffe ideetjes om jouw man in 2018 helemaal up-to- date te kleden. Hip, bij de tijd en hartstikke fashionable. We verklappen alvast:... Lees meer »

Waarom Scheveningen dé plaats is voor je nieuwe outfits deze zomer

Nu de zomer eindelijk zijn intrede heeft gedaan, is dit dé kans om leuke plekken te bezoeken en je nieuwe jurkje of bikini aan te doen. Als het zonnetje lekker schijnt, is de zomer de perfecte gelegenheid om eens tot rust te komen en jezelf te ontspannen. Of dit nu een leuk uitstapje is of lekker thuis met familie en vrienden, de zomer... Lees meer »

Wanneer weet je of je de juiste lingerie draagt?

Het mag dan misschien lekker zitten, of er mooi uit zien, maar uit onderzoek blijkt dat ongeveer 80% van de Nederlandse vrouwen de verkeerde maat ondergoed draagt. Hierdoor kunnen miljoenen vrouwen in Nederland zich beter, comfortabeler en mooier voelen wanneer zij de juiste maat ondergoed aanschaffen. Daarom laat Obooi je in deze blog weten hoe... Lees meer »

Ben jij al klaar voor Valentijnsdag?

Zondag 14 februari is het weer Valentijnsdag. Voor ons vrouwen betekent dit een speciale dag waarop je hoopt verrast te worden. De meeste mannen hebben er vaak wat minder emotie bij. Hoe bereik je dat je je man/vriend stimuleert om Valentijnsdag speciaal te maken? Het is helemaal niet gezegd dat Valentijnsdag vanuit de man moet komen, ook al... Lees meer »

Weer of geen weer!

Afgelopen zomers kon ik er niet omheen, al mijn vriendinnen waren fan en ik kon niet anders dan hun lof over de Cosabella bandeaus aanhoren. De kanten topjes werden onder wijde tanktops gedragen of werden geshowd in combinatie met taillerokjes, blote benen en sandaaltjes. Ik ben misschien niet zo’n early adopter, een laatbloeier of hoe je... Lees meer »